Re-integratie, spoor 2, loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching


Eerst even wat helderheid scheppen over de termen.
Re-integratie is het terug keren naar de arbeidsmarkt. Dit kan vanuit verschillende situaties, waarvoor verschillende termen worden gebruikt. Re-integratie kan vanuit een uitkeringssituatie plaats vinden (ww, wia, bijstand). Maar ook als je werkt, maar ziek bent geworden, waardoor je niet meer kan terugkeren op je oude werkplek.
Als er binnen jouw bedrijf ook geen andere geschikte werkplek is, dan wordt er gesproken over "spoor 2": Je gaat een baan elders zoeken.

Bij grote reorganisaties kunnen wij bedrijven van dienst zijn. Zowel voor de vertrekkers als voor de blijvers kan coaching of een traject wenselijk zijn. Zie ook Hart voor je Werk.

Wij kunnen in bovenstaande situaties iets voor je betekenen. Anders dan onze naam misschien doet vermoeden, geven wij óók coaching bij diverse loopbaanvragen, bijvoorbeeld:
- hoe geef ik mijn loopbaan een impuls?
- hoe kan ik beter functioneren?
- ik wil iets anders, maar wat dan?
- is het bedrijf/werk nog passend?
- betere balans werk-privé enz.

Ook starters op de arbeidsmarkt zijn welkom. (Je hebt je diploma, maar nog niet de baan die je wilt.)

Wij hebben al veel mensen en bedrijven naar tevredenheid geholpen. Sinds 2011 voeren wij voor het UWV geen IRO's (Individuele Re-integratie Overeenkomst) meer uit. Wel rekenen wij diverse gemeenten tot onze clienten ten behoeve van mensen in de bijstand.

Voor meer informatie en aanmelding, kun je de knop 'contact' hiernaast gebruiken.


Naar boven

      DIENSTEN  *  OVER AYA  *  PRIJZEN ETC.  *  ACTUEEL & OVERIG  *