Loopbaanonderzoek: een nieuwe impuls aan je werkleven
Iedereen heeft van tijd tot tijd vragen over z'n werk. Wordt je voldoende uitgedaagd, is dit alles, past dit werk wel bij mij, heb ik voldoende kennis/vaardigheden in huis? Maar ook: is het met de economische situatie handig om van baan te wisselen?
Iedere leeftijdsgroep heeft zo zijn eigen vragen. Loopbaanonderzoek kan prettig zijn om met een deskundige te sparren over jouw situatie. Dit kan resulteren in werk zoeken in een andere richting, soms zijn een paar aanpassingen al voldoende om met meer plezier aan het werk te zijn.

Loopbaanbegeleiding is gedegen onderzoek naar wat werkelijk bij je past en wat je te bieden hebt. Je wordt uitgedaagd om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Je drijfveren, verborgen talenten en waarden (voor je werk en leven) worden zichtbaar.
Het onderzoek resulteert in een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt naar jouw nieuwe, beter passende baan. Of misschien kom je er wel achter dat je helemaal goed zit als je een aantal dingen aan kan passen in jouw functie om weer bevlogen naar je werk te gaan!

Wat levert het op
Je krijgt inzicht in o.a. de volgende punten:
•Wat past bij mij.
•Wat wil ik eigenlijk.
•Wat vind ik belangrijk.
•Wat moet ik doen om mijn doel te bereiken.
•360° feedback: inzicht hoe anderen jou ervaren.
•Meer zelfvertrouwen en persoonlijke en zakelijke effectiviteit.
•Netwerk- en vacature analyse.
•Stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt naar jouw nieuwe baan.

Kom eens praten wat wij voor je kunnen betekenen. Samen stellen we dan een plan op om jouw loopbaan onder de loep te nemen. Naast de gesprekken ga je zelf actief aan de slag met opdrachten.
AYA Reïntegratie & Coaching werkt met verschillende methodieken om je bewustwording en slagingskans te vergroten. Er kan aanvullend gewerkt worden met opdrachten vanuit de creatieve loopbaanbegeleiding. Zie ook onder coaching.


LOOPBAANCOACHING

HOME

CONTACT     DIENSTEN  *  OVER AYA  *  PRIJZEN ETC.  *  ACTUEEL & OVERIG  *